tirsdag den 15. marts 2011

CUBA Cabana

Ingredienser:
2 Cl CUBA Caramel
Cocio chokolademælk
Evt. reven chokolade som pynt

Summer edition:
2 Cl CUBA Caramel
Cocio chokolademælk
3 isterninger

Til den første skal du bare blande CUBA caramel og cocio og rive chokolade, og så er den i vinkel.

Men hvis du vil have en lidt sjovere, skal du blende 3 isterninger ( skal du lave mere end en drink? Så lav dem én efter én, da blendere ofte ikke er super tolerante over for mange isterninger.) Brug "pulse" knappen på blenderen og blend isterningerne i kort tid. De skal ikke blive for snaskede. Det er nok med få sekunder. Hæld derefter en ønsket mængde cocio i blenderen med isterningerne og tryk én gang så det lige er blandet. Nu skal det bare op i glasset. Hæld derefter CUBA Caramel i drinken, og nyd den i solen!


FOTO: Cubavodka.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar